top of page

Stressreducerende øreakupunktur 

4-dages kursus for professionelle behandlere:

Lær at give stressreducerende øreakupunktur

 

Vi har sammensat et helt nyt kursus, hvor du lærer at trigge de præcise punkter på øret, som skaber indre ro og balance hos klienten. Professionel øreakupunktur virker forløsende, hæmmer stress, eksamensangst og et diffust tankemylder. Du må bruge metoden i egen praksis allerede efter 3 kursusdage.

Et kompetenceløft for behandlere, som klienterne kan mærke

Øreakupunktur/ 5-punkts akupunktur bruges ofte som en anti-stress behandling. Metoden er ekstra effektfuldt, når du som behandler giver det i forbindelse med en dybdegående massage, en zoneterapi eller lignende, for så slapper klienterne helt af i kroppen.

Øreakupunktur afspænder og afstresser kroppen

Akupunktur har sit udspring i Traditionel Kinesisk Medicin. Det er en flere tusind år gammel behandlingsform, hvor kroppen opfattes som en helhed, og hvor man som behandler søger at skabe balance mellem krop og psyke (yin og yang). Akupunkturen stimulerer kroppens energibaner og får en følelse af velvære til at brede sig, som både afspænder og afstresser.

5-punkts akupunktur.jpg

Pris for 4 dage: 4.998 kr.

Dine kompetencer – Dine 3 unikke fordele ved kurset i øreakupunktur:

  1. Du får en grundig indføring i metoden – både i teori og praksis.

  2. Du får hjælp og inspiration til, hvordan du kan implementere metoden i dine behandlinger eller udarbejde individuelle behandlingsforløb.

  3. Du lærer at kombinere din anden behandling med øreakupunkturen.

Du får en hjemmeopgave efter de første 3 dages undervisning. Inden vi mødes igen, skal du øve dig i at bruge metoden og skabe dine egne erfaringer. Så samler vi op på den 4. undervisningsdag, der ligger efter ca. 1½ måned. Her får du også få nogle ekstra punkter, du kan arbejde videre med.

Skøn, indlevende og anerkendende formidling

"Den grundige undervisning - både teoretisk og praktisk - har klædt mig godt på. Underviseren havde en skøn, indlevende og anerkendende formidling, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen. Mine bedste anbefalinger til skolen. Det er uden tvivl ikke det sidste kursus med mig som deltager." / Mette Lindegaard Bak

 

Grundig undervisning gav mig helt nye kompetencer

”Jeg har gennemført et weekendkursus og kan varmt anbefale skolen. Den meget grundige undervisning har givet mig nye færdigheder og en sikkerhed til at anvende kompetencerne i mit arbejde." / Alice Thomsen

Alt dette får du med dig:

  • Professionel undervisning på et højt niveau

  • 4 hele dages undervisning med tid til at prøve metoden i praksis

  • Alle anvendte materialer har vi klar til dig ved kursusstart

  • En startpakke så du kan øve dig inden vi mødes på kursets sidste dag

 

Det er vigtigt at du er indstillet på også selv at prøve behandlingen under kurset, da vi øver os på hinanden.​

Datoer for kurset:

Kurser for 2024 er under planlægning

Underviser: Lisbeth Polmer

Timer: Kurset varer 4 hele dage (4*7 timer)

Pris: 4.998,- kr. 

Om Skolen for Muskelterapi

Vi lægger vægt på at have en hyggelig atmosfære, hvor man motiveres til at tage læring til sig og udvide sin faglighed. Vores undervisere er alle professionelle behandlere, der løbende holder sig opdateret med nyeste viden om de fag, de underviser i. Undervisningen foregår i lyse og moderne lokaler.

bottom of page