top of page
  • Forfatters billedePia Henriksen

Meridianlære og behandling i meridianer


Har du nogen sinde kløet en hund bag øret, og set hvordan den ryster med det ene bagben?

Alt i kroppen hænger sammen på kryds og tværs som et stort spindelvæv. Hvis en enkelt tråd i vævet går i stykker, så bliver hele spindelvævet ustabilt. Sådan fungerer vores kroppe også. Meridianer er at sammenligne med de tykke tråde i spindelvævet. De er essentielle for hele sammenhængen i kroppen.


Lær at diagnosticere ud fra de 12 hovedmeridianbaner

Vi har udviklet en unik uddannelse i meridianlære til dig, der vil løfte kvaliteten af dine behandlinger. For når du kan behandle ud fra kroppens 12 hovedmeridianer, så ved du, hvordan symptomer og sygdomme ikke opstår tilfældigt, og du kan med din behandling genoprette kroppens balance hos dine klienter.

Helhedsbehandling af kroppens udfordringer


Stress, spændinger, fysiske og psykiske skader sætter spor i vores kroppe. Giv dine klienter det bedste udbytte af din behandling ved at identificere de bagvedliggende årsager og via kombinationen af forskellige teknikker kunne opnå bedre resultater for dine klienter.


Grundig undervisning gav mig helt nye kompetencer

”Jeg kan varmt anbefale skolen. Den meget grundige undervisning har givet mig nye færdigheder og en sikkerhed til at anvende kompetencerne i mit arbejde." / Alice Thomsen


Læs mere her

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page